CURSUSSEN

 

KUNST EN CURSUS

 

Tekenen en schilderen

Er is veel mogelijk met diverse teken- en schildermaterialen. Men kan werken naar de waarneming, maar men kan ook op een heel andere manier creatief bezig zijn met materiaal, vorm en kleur.

 Mieke geeft enthousiast les in haar atelier en tuin in Bellingwolde en op andere locaties. Ze legt daarbij de nadruk op gericht leren kijken, waarnemen, verbeelding en expressie. Het verkennen van, en experimenteren met materialen en technieken zijn belangrijk onderdeel van de lessen. Met elkaar in een groep leer je meer, doe je nieuwe ideeën op en het is gezelliger dan in je eentje. Het atelier is licht, warm en mooi gelegen in een grote tuin. Er wordt in kleine cursusgroepjes gewerkt .

Mieke geeft les aan zowel beginners als gevorderden. U kunt gedegen les krijgen, maar u kunt ook in overleg een eigen koers volgen met begeleiding van de docent. De inhoud van de cursus wordt bepaald samen met het groepje cursisten. De groepsgrootte is  maximaal 8 personen.

Aanbod cursussen bij KUNST EN CURSUS in eerste helft van 2021:

wegens coronamaatregelen gaan de groepscursussen helaas niet door

 

om foto's te zien van wat er zoal gemaakt wordt, kun je kijken onder de knoppen cursistenwerk en workshopwerk

 

 

 Basiscursus tekenen en schilderen

Tekenen en schilderen kan iedereen leren. Voor de basiscursus met diverse technieken zijn verschillende materialen nodig, dit kan, maar hoeft niet meteen te worden aangeschaft. Er is materiaal aanwezig in het atelier dat tegen kleine vergoeding gekocht kan worden. U maakt kennis met de mogelijkheden van verschillende materialen en technieken. Daarna kunt u gemakkelijker beslissen wat u eventueel gaat aanschaffen om mee te werken.

Gevorderden

U kunt specifiek les krijgen in verschillende technieken, maar u kunt ook in overleg een eigen koers volgen onder begeleiding van de docent.

 

Wilt u een les uitproberen?  Neem contact op en volg een proefles of kom op een van de workshops.